Diensten

1

Kledingreparaties

Een beschadiging, een scheur, een slijtageplek, wat het ook is, onze kleermakers kunnen vrijwel alles aan uw kleding herstellen en repareren. Dat varieert van kleine schade tot grotere schade. Van het aannaaien van een knoop tot de gehele voering van uw jas herstellen. Het is toch zonde om kledingstukken meteen weg te gooien. Met het oog op duurzaamheid, maar ook met het oog op het behouden van uw kledingstukken waar wellicht een belangrijke geschiedenis aan zit. Ook uw kledingstukken van leer kunnen wij herstellen.

2

Kledingvermaking

Is uw pantalon te lang of zit uw blouse te ruim? Geen probleem. Onze kleermakers bieden u tal van mogelijkheden voor het vermaken van uw kledingstukken. U zult er versteld van staan hoe wij een ogenschijnlijk onbruikbaar kledingstuk weer helemaal passend kunnen maken. U hoeft uw lievelingsjas of uw favoriete broek – om maar twee voorbeelden te noemen – dus niet meteen weg te doen als deze niet meer helemaal lekker zitten. Met wat slimme ingrepen en gedegen vakmanschap maken wij de kleding zodanig dat u er nog lang van kunt genieten.

3

Pak op maat

Heeft u een speciale maat nodig of speciale wensen waar u in een reguliere winkel geen oplossing voor kunt vinden? Dit is bij Brooz geen enkel probleem. Wij kunnen alles aan. Elke maat, lengte en al uw wensen kunnen bij Brooz gerealiseerd worden. Ook wanneer u in een tijdschrift, op een website of in een ander land een pak heeft gezien die u nergens kunt vinden, wij maken hem voor u. Wij beschikken over zeer veel internationale connecties voor het inkopen van de materialen en stoffen. Heeft u zelf een ontwerp in gedachten? Ook dat is bij Brooz mogelijk.

Waarom Brooz

Met meer dan 20 jaar ervaring is bijna alles mogelijk bij ons en kunt u rekenen op de beste service en grootste vakmanschap.

De mooiste materialen

Met onze internationale connecties kunt u rekenen op de beste materialen en de mooiste stoffen.

Kledingreparaties

Alle mogelijke reparaties. Een gaatje in een pak, een scheur in een voering, alles kunnen wij repareren.

Kledingvermaking

Een te groot kostuum, een blouse die te ruim is of een broek die ingekort moet worden. Wij doen het allemaal.

Pak op maat

Een idee of ooit een afbeelding van een kostuum gezien? Wij maken uw pak op maat geheel naar wens.